Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20721
Название: Своючасність розроблення технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів готових до вживання
Авторы: Фоміна, І. М.
Маліков, К. С.
Хоминич, Н. Ю.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Фоміна І. М., Маліков К. С., Хоминич Н. Ю, Своєчасність розроблення технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів готових до вживання. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 175-176.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20721
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-175-176.pdf274.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.