Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20702
Назва: | Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами |
Автори: | Шевченко, А. О. Прасол, С. В. Михайлов, Б. В. Чайка, К. Ю. Лахтін, А. О. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Шевченко А. О., Прасол С. В., Михайлов Б. В., Чайка К. Ю., Лахтін А. О. Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 147-150. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20702 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-147-150.pdf | 305.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.