Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20702
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевченко, А. О. | - |
dc.contributor.author | Прасол, С. В. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Б. В. | - |
dc.contributor.author | Чайка, К. Ю. | - |
dc.contributor.author | Лахтін, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-23T13:24:52Z | - |
dc.date.available | 2023-01-23T13:24:52Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Шевченко А. О., Прасол С. В., Михайлов Б. В., Чайка К. Ю., Лахтін А. О. Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 147-150. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20702 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-147-150.pdf | 305.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.