Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20702
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorПрасол, С. В.-
dc.contributor.authorМихайлов, Б. В.-
dc.contributor.authorЧайка, К. Ю.-
dc.contributor.authorЛахтін, А. О.-
dc.date.accessioned2023-01-23T13:24:52Z-
dc.date.available2023-01-23T13:24:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШевченко А. О., Прасол С. В., Михайлов Б. В., Чайка К. Ю., Лахтін А. О. Особливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 147-150.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20702-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОсобливості використання квасолі як продукту для забезпечення організму людини цінними корисними речовинамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-147-150.pdf305.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.