Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20698
Title: | Research on rheological properties and NMR spin-spoin relaxation time of high-pressure minced pork |
Authors: | Sukmanov, V. A. Yanping Li |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Sukmanov V. A., Yanping Li Research on rheological properties and NMR spin-spin relaxation time of high-pressure minced pork. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 141-144. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20698 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-141-144.pdf | 351.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.