Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20698
Title: Research on rheological properties and NMR spin-spoin relaxation time of high-pressure minced pork
Authors: Sukmanov, V. A.
Yanping Li
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Sukmanov V. A., Yanping Li Research on rheological properties and NMR spin-spin relaxation time of high-pressure minced pork. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 141-144.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20698
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-141-144.pdf351.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.