Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20698
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSukmanov, V. A.-
dc.contributor.authorYanping Li-
dc.date.accessioned2023-01-23T13:17:45Z-
dc.date.available2023-01-23T13:17:45Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationSukmanov V. A., Yanping Li Research on rheological properties and NMR spin-spin relaxation time of high-pressure minced pork. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 141-144.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20698-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleResearch on rheological properties and NMR spin-spoin relaxation time of high-pressure minced porkuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-141-144.pdf351.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.