Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20668
Title: Соргове борошно – перспективне джерело отримання натурального харчового барвника
Authors: Чорна, Н. В.
Ботштейн, Б. Б.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Чорна Н. В., Ботштейн Б. Б. Соргове борошно – перспективне джерело отримання натурального харчового барвника. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 54-56.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20668
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_54-56.pdf363.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.