Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20663
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеремська, Т. В.-
dc.contributor.authorЖуравльов, С. В.-
dc.contributor.authorВенжега, Я. М.-
dc.date.accessioned2023-01-23T07:15:24Z-
dc.date.available2023-01-23T07:15:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧеремська Т. В., Журавльов С. В., Венжега Я. М. Перспективи розробки технології йогуртів безлактозних. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 48-50..uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20663-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПерспективи розробки технології йогуртів безлактознихuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_48-50.pdf362.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.