Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20660
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Упатова, О. І. | - |
dc.contributor.author | Мурликіна, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-23T07:06:00Z | - |
dc.date.available | 2023-01-23T07:06:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Упатова О. І., Мурликіна Н. В. Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 46-48. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20660 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування доцільності використання пектину у складі емульсійних соусів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_46-48.pdf | 363.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.