Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20616
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, М. Ф.-
dc.contributor.authorМихайлик, В. С.-
dc.date.accessioned2023-01-22T10:48:10Z-
dc.date.available2023-01-22T10:48:10Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКравченко М. Ф., Михайлик В. С. Оптимізація композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 37-38.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20616-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОптимізація композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_37-38.pdf370.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.