Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20613
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрамаренко, Д. П.-
dc.contributor.authorДуб, В. В.-
dc.contributor.authorГіренко, Н. І.-
dc.date.accessioned2023-01-22T10:40:34Z-
dc.date.available2023-01-22T10:40:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКрамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Дослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 31-32.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20613-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleДослідження витрат маси напівфабрикатів із використанням фаршу з молочним білком для млинців під час теплової обробкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_31-32.pdf986.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.