Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20605
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-22T10:07:11Z | - |
dc.date.available | 2023-01-22T10:07:11Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Гринченко Н. Г., Пивоваров П. П., Гринченко О. О. Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 15-16. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20605 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_15-16.pdf | 961.49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.