Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20605
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГринченко, Н. Г.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.date.accessioned2023-01-22T10:07:11Z-
dc.date.available2023-01-22T10:07:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГринченко Н. Г., Пивоваров П. П., Гринченко О. О. Прикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 15-16.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20605-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПрикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_14.05.20_15-16.pdf961.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.