Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20555
Назва: Аналіз існуючих конструктивних рішень процесу очищення тушок риби від луски
Автори: Кононикін, В. Д.
Червоний, В. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кононикін В. Д., Червоний В. М. Аналіз існуючих конструктивних рішень процесу очищення тушок риби від луски. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 108-111.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20555
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-108-111.pdf307.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.