Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20555
Название: Аналіз існуючих конструктивних рішень процесу очищення тушок риби від луски
Авторы: Кононикін, В. Д.
Червоний, В. М.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Кононикін В. Д., Червоний В. М. Аналіз існуючих конструктивних рішень процесу очищення тушок риби від луски. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 108-111.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20555
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-108-111.pdf307.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.