Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20554
Название: Особливості вибору холодильного обладнання для роздрібної торгівлі
Авторы: Махно, М. С.
Якушенко, Є. М.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Махно М. С., Якушенко Є. М. Особливості вибору холодильного обладнання для роздрібної торгівлі. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 105-108.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20554
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-105-108.pdf310.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.