Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20554
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМахно, М. С.-
dc.contributor.authorЯкушенко, Є. М.-
dc.date.accessioned2023-01-20T14:18:28Z-
dc.date.available2023-01-20T14:18:28Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМахно М. С., Якушенко Є. М. Особливості вибору холодильного обладнання для роздрібної торгівлі. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 105-108.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20554-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОсобливості вибору холодильного обладнання для роздрібної торгівліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-105-108.pdf310.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.