Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20538
Title: Модернізація конструктивних особливостей мініпреса при виробництві макаронних виробів на підприємствах малої потужності
Authors: Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Аніпченко, В. Є.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Аніпченко В. Є. Модернізація конструктивних особливостей мініпреса при виробництві макаронних виробів на підприємствах малої потужності. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 84-85.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20538
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-84-85.pdf279.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.