Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20538
Назва: Модернізація конструктивних особливостей мініпреса при виробництві макаронних виробів на підприємствах малої потужності
Автори: Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Аніпченко, В. Є.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Аніпченко В. Є. Модернізація конструктивних особливостей мініпреса при виробництві макаронних виробів на підприємствах малої потужності. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 84-85.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20538
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-84-85.pdf279.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.