Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20538
Название: Модернізація конструктивних особливостей мініпреса при виробництві макаронних виробів на підприємствах малої потужності
Авторы: Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Аніпченко, В. Є.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Аніпченко В. Є. Модернізація конструктивних особливостей мініпреса при виробництві макаронних виробів на підприємствах малої потужності. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 84-85.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20538
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-84-85.pdf279.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.