Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20534
Назва: Аналіз ринку органічної м'ясної сировини з метою використання у ресторанній індустрії
Автори: Золотухіна, І. В.
Бойко, Д. В.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Золотухіна І. В., Бойко Д. В. Аналіз ринку органічної м'ясної сировини з метою використання у ресторанній індустрії. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 77-80.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20534
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-77-80.pdf287.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.