Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20534
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗолотухіна, І. В.-
dc.contributor.authorБойко, Д. В.-
dc.date.accessioned2023-01-20T12:51:17Z-
dc.date.available2023-01-20T12:51:17Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗолотухіна І. В., Бойко Д. В. Аналіз ринку органічної м'ясної сировини з метою використання у ресторанній індустрії. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 77-80.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20534-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleАналіз ринку органічної м'ясної сировини з метою використання у ресторанній індустріїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-77-80.pdf287.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.