Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20524
Название: Мембранні процеси під час переробки фруктових та плодоовочевих соків
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Дмитревський, Д. В.
Мороз, І. А.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Мороз І. А. Мембранні процеси під час переробки фруктових та плодоовочевих соків. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 58-61.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20524
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-58-61.pdf284.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.