Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20524
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorМороз, І. А.-
dc.date.accessioned2023-01-20T09:00:54Z-
dc.date.available2023-01-20T09:00:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Дмитревський Д. В., Мороз І. А. Мембранні процеси під час переробки фруктових та плодоовочевих соків. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 58-61.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20524-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМембранні процеси під час переробки фруктових та плодоовочевих соківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-58-61.pdf284.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.