Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20457
Title: Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбура
Authors: Загорулько, А. М.
Лук'янов, І. М.
Ібаєв, Е. Б.
Титаренко, Н. В.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Загорулько А. М., Лук'янов І. М., Ібаєв Е. Б., Титаренко Н. В. Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбура. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 30-32.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20457
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-30-32.pdf278.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.