Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20457
Title: | Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбура |
Authors: | Загорулько, А. М. Лук'янов, І. М. Ібаєв, Е. Б. Титаренко, Н. В. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Загорулько А. М., Лук'янов І. М., Ібаєв Е. Б., Титаренко Н. В. Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбура. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 30-32. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20457 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-30-32.pdf | 278.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.