Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20457
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.author | Лук'янов, І. М. | - |
dc.contributor.author | Ібаєв, Е. Б. | - |
dc.contributor.author | Титаренко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-19T13:54:45Z | - |
dc.date.available | 2023-01-19T13:54:45Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Загорулько А. М., Лук'янов І. М., Ібаєв Е. Б., Титаренко Н. В. Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбура. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 30-32. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20457 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення способу виробництва напівфабрикатів високого ступеня готовності з бульб топінамбура | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-30-32.pdf | 278.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.