Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146
Назва: | Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області |
Автори: | Михайлова, М.В. |
Ключові слова: | ресторанне господарство;Харківська область;регіональні особливості розвитку;restaurant business;Kharkiv region;regional features of development;ресторанное хозяйство;Харьковская область;региональные особенности развития |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Михайлова М. В. Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 683-688. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено діяльність підприємств ресторанного господарства в Харківській області та регіональні особливості її розвитку. Activities of catering enterprises in the Kharkov region and peculiarities of regional development are studied. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_100.pdf | 167.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.