Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлова, М.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-13T09:49:11Z | - |
dc.date.available | 2023-01-13T09:49:11Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Михайлова М. В. Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 683-688. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146 | - |
dc.description.abstract | Досліджено діяльність підприємств ресторанного господарства в Харківській області та регіональні особливості її розвитку. | uk_UA |
dc.description.abstract | Activities of catering enterprises in the Kharkov region and peculiarities of regional development are studied. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | Харківська область | uk_UA |
dc.subject | регіональні особливості розвитку | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | Kharkiv region | uk_UA |
dc.subject | regional features of development | uk_UA |
dc.subject | ресторанное хозяйство | uk_UA |
dc.subject | Харьковская область | uk_UA |
dc.subject | региональные особенности развития | uk_UA |
dc.title | Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_100.pdf | 167.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.