Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлова, М.В.-
dc.date.accessioned2023-01-13T09:49:11Z-
dc.date.available2023-01-13T09:49:11Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМихайлова М. В. Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 683-688.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146-
dc.description.abstractДосліджено діяльність підприємств ресторанного господарства в Харківській області та регіональні особливості її розвитку.uk_UA
dc.description.abstractActivities of catering enterprises in the Kharkov region and peculiarities of regional development are studied.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectХарківська областьuk_UA
dc.subjectрегіональні особливості розвиткуuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectKharkiv regionuk_UA
dc.subjectregional features of developmentuk_UA
dc.subjectресторанное хозяйствоuk_UA
dc.subjectХарьковская областьuk_UA
dc.subjectрегиональные особенности развитияuk_UA
dc.titleРегіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_100.pdf167.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.