Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146
Title: Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області
Authors: Михайлова, М.В.
Keywords: ресторанне господарство;Харківська область;регіональні особливості розвитку;restaurant business;Kharkiv region;regional features of development;ресторанное хозяйство;Харьковская область;региональные особенности развития
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Михайлова М. В. Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 683-688.
Abstract: Досліджено діяльність підприємств ресторанного господарства в Харківській області та регіональні особливості її розвитку.
Activities of catering enterprises in the Kharkov region and peculiarities of regional development are studied.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_100.pdf167.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.