Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146
Title: | Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області |
Authors: | Михайлова, М.В. |
Keywords: | ресторанне господарство;Харківська область;регіональні особливості розвитку;restaurant business;Kharkiv region;regional features of development;ресторанное хозяйство;Харьковская область;региональные особенности развития |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Михайлова М. В. Регіональні особливості розвитку ресторанного господарства в Харківській області. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 683-688. |
Abstract: | Досліджено діяльність підприємств ресторанного господарства в Харківській області та регіональні особливості її розвитку. Activities of catering enterprises in the Kharkov region and peculiarities of regional development are studied. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20146 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_100.pdf | 167.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.