Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20145
Назва: | Дослідження впливу споживчих переваг на формування асортименту зефіру в роздрібній мережі |
Автори: | Дюкарева, Г.І. Кривошеєва, Н.М. Білецька, Я.О. |
Ключові слова: | споживчі переваги;асортимент;зефір;роздрібна мережа;дослідження;consumer preferences;assortment;marshmallow;retail network;research;потребительские предпочтения;ассортимент;зефир;розничная сеть;исследование |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Дюкарева Г. І., Кривошеєва Н. М., Білецька Я. О. Дослідження впливу споживчих переваг на формування асортименту зефіру в роздрібній мережі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 674-683. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто стан та тенденції розвитку ринку збивних
кондитерських виробів. Досліджено особливості споживацьких вподобань
зефіру. Визначено ключові чинники, які впливають на вибір продукту та
доцільність формування його асортименту в ритейлі. Reviewed the status and trends of Rinca whipped pastry. The features of consumer preferences marshmallow. Identifies key factors that influence the product selection and feasibility of the formation of its product range in retail. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20145 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_99.pdf | 244.62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.