Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20145
Title: Дослідження впливу споживчих переваг на формування асортименту зефіру в роздрібній мережі
Authors: Дюкарева, Г.І.
Кривошеєва, Н.М.
Білецька, Я.О.
Keywords: споживчі переваги;асортимент;зефір;роздрібна мережа;дослідження;consumer preferences;assortment;marshmallow;retail network;research;потребительские предпочтения;ассортимент;зефир;розничная сеть;исследование
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дюкарева Г. І., Кривошеєва Н. М., Білецька Я. О. Дослідження впливу споживчих переваг на формування асортименту зефіру в роздрібній мережі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 674-683.
Abstract: Розглянуто стан та тенденції розвитку ринку збивних кондитерських виробів. Досліджено особливості споживацьких вподобань зефіру. Визначено ключові чинники, які впливають на вибір продукту та доцільність формування його асортименту в ритейлі.
Reviewed the status and trends of Rinca whipped pastry. The features of consumer preferences marshmallow. Identifies key factors that influence the product selection and feasibility of the formation of its product range in retail.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20145
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_99.pdf244.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.