Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20130
Назва: Дослідження сегментів ринку вермішелі та локшини швидкого приготування в Україні
Автори: Попова, Л.О.
Мітяєва, Т.Л.
Ключові слова: ринок;вермішель швидкого приготування;локшина швидкого приготування;Україна;дослідження;сегменти;market;instant vermicelli;instant noodles;Ukraine;research;segments;рынок;вермишель быстрого приготовления;лапша быстрого приготовления;Украина;исследование;сегменты
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Попова Л. О., Мітяєва Т. Л. Дослідження сегментів ринку вермішелі та локшини швидкого приготування в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 645-650.
Короткий огляд (реферат): Подано результати маркетингового дослідження, проведеного автором у містах України. Проведено аналіз ринку вермішелі та локшини швидкого приготування в Україні, вивчено мотиви споживання даного виду продукції, цінова сегментація, проаналізовано структуру ринку в розрізі упаковки й різновиду смакових добавок.
The results of marketing research, conducted an author in the cities of Ukraine, are presented in the article.By information, got during marketing research on the basis of consumer selection in the regions of Ukraine and access to primary information, a market of vermicelli and noodle of quick-cooking analysis is done in Ukraine, reasons of consumption of this type of products, price segmentation, are studied, a market structure is analysed in the cut of packing and type of taste.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20130
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2011_1_94.pdf171.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.