Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопова, Л.О.-
dc.contributor.authorМітяєва, Т.Л.-
dc.date.accessioned2023-01-12T19:55:47Z-
dc.date.available2023-01-12T19:55:47Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПопова Л. О., Мітяєва Т. Л. Дослідження сегментів ринку вермішелі та локшини швидкого приготування в Україні. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 645-650.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20130-
dc.description.abstractПодано результати маркетингового дослідження, проведеного автором у містах України. Проведено аналіз ринку вермішелі та локшини швидкого приготування в Україні, вивчено мотиви споживання даного виду продукції, цінова сегментація, проаналізовано структуру ринку в розрізі упаковки й різновиду смакових добавок.uk_UA
dc.description.abstractThe results of marketing research, conducted an author in the cities of Ukraine, are presented in the article.By information, got during marketing research on the basis of consumer selection in the regions of Ukraine and access to primary information, a market of vermicelli and noodle of quick-cooking analysis is done in Ukraine, reasons of consumption of this type of products, price segmentation, are studied, a market structure is analysed in the cut of packing and type of taste.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectвермішель швидкого приготуванняuk_UA
dc.subjectлокшина швидкого приготуванняuk_UA
dc.subjectУкраїнаuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectсегментиuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.subjectinstant vermicelliuk_UA
dc.subjectinstant noodlesuk_UA
dc.subjectUkraineuk_UA
dc.subjectresearchuk_UA
dc.subjectsegmentsuk_UA
dc.subjectрынокuk_UA
dc.subjectвермишель быстрого приготовленияuk_UA
dc.subjectлапша быстрого приготовленияuk_UA
dc.subjectУкраинаuk_UA
dc.subjectисследованиеuk_UA
dc.subjectсегментыuk_UA
dc.titleДослідження сегментів ринку вермішелі та локшини швидкого приготування в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_94.pdf171.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.