Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20128
Назва: | Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів |
Автори: | Селютін, В.М. Ольшанський, О.В. Селютін, C.В. |
Ключові слова: | системний підхід;туризм;управління туризмом;гастрономічні мікрокластери;systematic approach;tourism;tourism management;gastronomic microclusters;системный подход;туризм;управление туризмом;гастрономические микрокластеры |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Селютін В. М., Ольшанський О. В., Селютін C. В. Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 631-639. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено аспекти представлення їжі як туристичного продукту і
необхідність формування гастрономічних мікрокластерів. Запропоновано
заходи системного характеру для ефективного використання ресторанної
інфраструктури в туризмі та прискорення впровадження кулінарних турів. Investigated aspects of representation of food as a tourism product and the need for a gastronomic microclusters. The measures of the system for the effective use of the restaurant in tourism infrastructure and accelerate the deployment of culinary tours. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20128 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_92.pdf | 182.26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.