Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20128
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селютін, В.М. | - |
dc.contributor.author | Ольшанський, О.В. | - |
dc.contributor.author | Селютін, C.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T19:27:16Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T19:27:16Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Селютін В. М., Ольшанський О. В., Селютін C. В. Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 631-639. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20128 | - |
dc.description.abstract | Досліджено аспекти представлення їжі як туристичного продукту і необхідність формування гастрономічних мікрокластерів. Запропоновано заходи системного характеру для ефективного використання ресторанної інфраструктури в туризмі та прискорення впровадження кулінарних турів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Investigated aspects of representation of food as a tourism product and the need for a gastronomic microclusters. The measures of the system for the effective use of the restaurant in tourism infrastructure and accelerate the deployment of culinary tours. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | системний підхід | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | управління туризмом | uk_UA |
dc.subject | гастрономічні мікрокластери | uk_UA |
dc.subject | systematic approach | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | tourism management | uk_UA |
dc.subject | gastronomic microclusters | uk_UA |
dc.subject | системный подход | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | управление туризмом | uk_UA |
dc.subject | гастрономические микрокластеры | uk_UA |
dc.title | Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_92.pdf | 182.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.