Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20128
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелютін, В.М.-
dc.contributor.authorОльшанський, О.В.-
dc.contributor.authorСелютін, C.В.-
dc.date.accessioned2023-01-12T19:27:16Z-
dc.date.available2023-01-12T19:27:16Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСелютін В. М., Ольшанський О. В., Селютін C. В. Системний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерів. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 631-639.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20128-
dc.description.abstractДосліджено аспекти представлення їжі як туристичного продукту і необхідність формування гастрономічних мікрокластерів. Запропоновано заходи системного характеру для ефективного використання ресторанної інфраструктури в туризмі та прискорення впровадження кулінарних турів.uk_UA
dc.description.abstractInvestigated aspects of representation of food as a tourism product and the need for a gastronomic microclusters. The measures of the system for the effective use of the restaurant in tourism infrastructure and accelerate the deployment of culinary tours.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсистемний підхідuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectуправління туризмомuk_UA
dc.subjectгастрономічні мікрокластериuk_UA
dc.subjectsystematic approachuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjecttourism managementuk_UA
dc.subjectgastronomic microclustersuk_UA
dc.subjectсистемный подходuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectуправление туризмомuk_UA
dc.subjectгастрономические микрокластерыuk_UA
dc.titleСистемний підхід до управління туризмом і формування гастрономічних мікрокластерівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_92.pdf182.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.