Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20121
Назва: | Визначення сутності та специфіки поняття «готельна послуга» |
Автори: | Заремба, П.О. Руденко, Г.В. |
Ключові слова: | «готельна послуга»;поняття;специфіка;сутність;"hotel service";concept;specifics;essence;«гостиничная услуга»;понятие;специфика;сущность |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Заремба П. О., Руденко Г. В. Визначення сутності та специфіки поняття «готельна послуга». Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 595-600. |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано різні підходи авторів до визначення сутності та
специфіки готельних послуг. Розглянуто особливості готельного господарства як
найважливішого сегмента ринку послуг, на основі чого запропоновано авторське
визначення поняття «готельна послуга». The article analyzes the different approaches of authors to determine the nature and specificity of hotel services. The features of the hotel industry as a crucial market segment, based on which proposed copyright definition of «hotel services». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20121 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_87.pdf | 162.51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.