Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20121
Название: Визначення сутності та специфіки поняття «готельна послуга»
Авторы: Заремба, П.О.
Руденко, Г.В.
Ключевые слова: «готельна послуга»;поняття;специфіка;сутність;"hotel service";concept;specifics;essence;«гостиничная услуга»;понятие;специфика;сущность
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Заремба П. О., Руденко Г. В. Визначення сутності та специфіки поняття «готельна послуга». Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 595-600.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано різні підходи авторів до визначення сутності та специфіки готельних послуг. Розглянуто особливості готельного господарства як найважливішого сегмента ринку послуг, на основі чого запропоновано авторське визначення поняття «готельна послуга».
The article analyzes the different approaches of authors to determine the nature and specificity of hotel services. The features of the hotel industry as a crucial market segment, based on which proposed copyright definition of «hotel services».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20121
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2011_1_87.pdf162.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.