Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20092
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorМазняк, Захар Олександрович-
dc.contributor.authorЧервоний, Віталій Миколайович-
dc.date.accessioned2023-01-12T13:45:10Z-
dc.date.available2023-01-12T13:45:10Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Мазняк З. О., Червоний В. М. Теплове обладнання: опорний консп. лекцій для студ. напряму підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" усіх форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 103 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20092-
dc.description.abstractВ конспекті викладено основні теми, які стосуються теплового устаткування закладів ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтеплове обладнанняuk_UA
dc.subjectустаткування підприємств харчуванняuk_UA
dc.subjectобладнання харчових виробництвuk_UA
dc.subjectустаткування готельно-ресторанних закладівuk_UA
dc.titleТеплове обладнанняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
teplove_obladnannya_OKL_2012.pdf9.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.