Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20092
Назва: Теплове обладнання
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Мазняк, Захар Олександрович
Червоний, Віталій Миколайович
Ключові слова: теплове обладнання;устаткування підприємств харчування;обладнання харчових виробництв;устаткування готельно-ресторанних закладів
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Червоний В. М. Теплове обладнання: опорний консп. лекцій для студ. напряму підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" усіх форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 103 с.
Короткий огляд (реферат): В конспекті викладено основні теми, які стосуються теплового устаткування закладів ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20092
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
teplove_obladnannya_OKL_2012.pdf9.76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.