Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20092
Назва: | Теплове обладнання |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Мазняк, Захар Олександрович Червоний, Віталій Миколайович |
Ключові слова: | теплове обладнання;устаткування підприємств харчування;обладнання харчових виробництв;устаткування готельно-ресторанних закладів |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Червоний В. М. Теплове обладнання: опорний консп. лекцій для студ. напряму підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" усіх форм навчання; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 103 с. |
Короткий огляд (реферат): | В конспекті викладено основні теми, які стосуються теплового устаткування закладів ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20092 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
teplove_obladnannya_OKL_2012.pdf | 9.76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.