Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20081
Назва: | Технологія національних кухонь |
Автори: | Журавльов, Сергій Володимирович Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
Ключові слова: | національні кухні;технологія;виробництва страв;споживання страв;кондитерські вироби;напої |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Журавльов С. В., Коротаєва Є. О. Технологія національних кухонь: метод. вказівки та індивідуальні завдання для самост. роботи для студ. напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форми навчання. Харків: ХДУХТ, 2016. 26 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета викладання дисципліни «Технологія національних кухонь» - ознайомлення майбутніх фахівців з національними технологіями виробницт-ва страв у закладах ресторанного господарства, надання знань з наукових ос-нов виробництва та споживання страв, кондитерських виробів і напоїв, які виробляються за національними традиціями та технологіями. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20081 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiya_natsionalnykh_kukhon_samost_roboty_MV_2016.pdf | 545.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.