Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20081
Назва: Технологія національних кухонь
Автори: Журавльов, Сергій Володимирович
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Ключові слова: національні кухні;технологія;виробництва страв;споживання страв;кондитерські вироби;напої
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Журавльов С. В., Коротаєва Є. О. Технологія національних кухонь: метод. вказівки та індивідуальні завдання для самост. роботи для студ. напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форми навчання. Харків: ХДУХТ, 2016. 26 с.
Короткий огляд (реферат): Мета викладання дисципліни «Технологія національних кухонь» - ознайомлення майбутніх фахівців з національними технологіями виробницт-ва страв у закладах ресторанного господарства, надання знань з наукових ос-нов виробництва та споживання страв, кондитерських виробів і напоїв, які виробляються за національними традиціями та технологіями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20081
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohiya_natsionalnykh_kukhon_samost_roboty_MV_2016.pdf545.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.