Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20077
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T12:53:26Z-
dc.date.available2023-01-12T12:53:26Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГринченко О. О., Чорна Н. В. Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт: метод. рекомендації для студ. спец. 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20077-
dc.description.abstractПідготовка та захист ВКР – важливий фактор завершення теоретичної та практичної підготовки майбутніх фахівців, розширення їх світогляду, формування навичок досліджень, професійної компетентності; є заключним етапом засвоєння студентами освітньо-професійних програм відповідних освітньо-кваліфікаційних рівнів підготовки фахівців у навчальних закладах.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectдипломні роботиuk_UA
dc.titleОрганізація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робітuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
orhanizatsiya_vypusknykh_kvalifikatsiynykh_robit_MR_2016.pdf792.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.