Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20077
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Чорна, Ніна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T12:53:26Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T12:53:26Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Гринченко О. О., Чорна Н. В. Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт: метод. рекомендації для студ. спец. 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти бакалавр, магістр ден. та заоч. форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 40 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20077 | - |
dc.description.abstract | Підготовка та захист ВКР – важливий фактор завершення теоретичної та практичної підготовки майбутніх фахівців, розширення їх світогляду, формування навичок досліджень, професійної компетентності; є заключним етапом засвоєння студентами освітньо-професійних програм відповідних освітньо-кваліфікаційних рівнів підготовки фахівців у навчальних закладах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | дипломні роботи | uk_UA |
dc.title | Організація та виконання випускних кваліфікаційних (дипломних) робіт | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiya_vypusknykh_kvalifikatsiynykh_robit_MR_2016.pdf | 792.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.