Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075
Название: Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві
Авторы: Горальчук, Андрій Богданович
Нагорний, Олександр Юрійович
Котляр, Олег Володимирович
Ключевые слова: конспект лекцій;ресторанне господарство
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Горальчук А. Б., Нагорний О. Ю., Котляр О. В. Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві: опорний конспект лекцій для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр ден. форми навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 38 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою викладання дисципліни «Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
innovatsiynyy_inzhynirynh_restor_hospod_OKL_2016.pdf1.27 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.