Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горальчук, Андрій Богданович | - |
dc.contributor.author | Нагорний, Олександр Юрійович | - |
dc.contributor.author | Котляр, Олег Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T12:42:15Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T12:42:15Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Горальчук А. Б., Нагорний О. Ю., Котляр О. В. Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві: опорний конспект лекцій для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр ден. форми навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 38 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання дисципліни «Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | конспект лекцій | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.title | Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
innovatsiynyy_inzhynirynh_restor_hospod_OKL_2016.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.