Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоральчук, Андрій Богданович-
dc.contributor.authorНагорний, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorКотляр, Олег Володимирович-
dc.date.accessioned2023-01-12T12:42:15Z-
dc.date.available2023-01-12T12:42:15Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГоральчук А. Б., Нагорний О. Ю., Котляр О. В. Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві: опорний конспект лекцій для студ. спец. 8.05170112 «Технології харчування» освітньо-кваліфікац. рівня магістр ден. форми навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 38 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20075-
dc.description.abstractМетою викладання дисципліни «Інноваційний інжиніринг у ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectконспект лекційuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleІнноваційний інжиніринг у ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
innovatsiynyy_inzhynirynh_restor_hospod_OKL_2016.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.