Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19956
Title: | Методологія ціноутворення в роздрібній торгівлі продовольчими товарами |
Authors: | Жарко, І.В. Мазепа, Т.С. Смокова, Л.М. |
Keywords: | ціноутворення;роздрібна торгівля;продовольчі товари;методологія;pricing;retail;groceries;methodology;ценообразование;розничная торговля;продовольственные товары;методология |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Жарко І. В., Мазепа Т. С., Смокова Л. М. Методологія ціноутворення в роздрібній торгівлі продовольчими товарами. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 194-202. |
Abstract: | Досліджено основні підходи до ціноутворення в роздрібній торгівлі продовольчими товарами. Визначено, що ціноутворення на продовольчі товари в роздрібній торгівлі є складним процесом, що зазнає впливу багатьох чинників. The basic going is investigational near pricing in a retail business food stuffs. It is certain that pricing on food stuffs in a retail business is a difficult process, feel like influence of many factors. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19956 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_31.pdf | 183.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.