Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19940
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина В'ячеславівна-
dc.date.accessioned2023-01-09T13:15:49Z-
dc.date.available2023-01-09T13:15:49Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Степанькова Г. В. Проектування підприємств з основами САПР. Частина 2: методичні вказівки до викон. лаб. роб. для студ. напр. підгот. 6.051701"Харчові технології та інженерія"спец. "Технології хліба, кондитерських,макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 106 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19940-
dc.description.abstractМета дисципліни "Проектування підприємств з основами САПР" полягає у вивченні студентами основ і загальних вимог до реконструкції існуючих і проектуванню нових хлібопекарських, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних підприємств, а також визначення можливості вдосконалення цих процесів шляхом використання нових інтерактивних методів проектування. Методичні вказівки поділені на чотири розділи за типами підприємств галузі. У кожному розділі студенти проводять технологічні розрахунки, які необхідні для виконання проектних робіт під час реконструкції підприємств галузі. Перший розділ "Проектування хлібопекарських підприємств" поєднує три практичні роботи, пов'язані між собою. Другий розділ "Проектування підприємств з основами САПР" містить дві роботи. В третьому і четвертому розділах розташовано по одній практичній роботі. Завдання на виконання робіт у кожному розділі студенти отримують на перший практичній роботі розділу. Практичні роботи містять великий обсяг матеріалу, тому передбачають їх часткове виконання під час аудиторних занять та самостійне закінчення.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectлабораторні роботиuk_UA
dc.subjectпроектування підприємств громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectтехнологічні розрахункиuk_UA
dc.titleПроектування підприємств з основами САПР. Частина 2uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
proektuvannya_pidpryyemstv_CH2_MV_2016.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.