Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19939
Назва: Пакування харчових продуктів галузі
Автори: Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Гринченко, Наталія Геннадіївна
Ключові слова: безпека упаковки;класифікація;харчова продукція;процес упаковки;пакувальне виробництво
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Онищенко В. М., Гринченко Н. Г. Пакування харчових продуктів галузі: консп. лекцій (скороч.) для студ. ден. та заоч. форм навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец."Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 30 с.
Короткий огляд (реферат): Запропонований конспект лекцій з дисципліни "Пакування харчових продуктів галузі" призначений для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса". Метою викладання дисципліни "Пакування харчових продуктів галузі" є набуття студентами теоретичних знань з основ технології пакування харчових продуктів галузі, зокрема м'яса та м'ясних продуктів, практичних навичок щодо аналізу, розробки та запровадження ефективних та безпечних засобів та способів пакування продукції галузі, оцінки їх захисних властивостей, безпечності та визначення їх впливу на споживні властивості готових виробів. В конспекті лекцій узагальнено відомості щодо функцій та класифікації тари і пакування, наведено аналіз відомих способів пакування харчових продуктів, визначено вимоги до пакувальних засобів та пакування, а також специфіку пакування м'яса і м'ясних продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19939
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pakuvannya_kharchovykh_produktiv_KL_2016.pdf797.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.