Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19939
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнищенко, В'ячеслав Миколайович-
dc.contributor.authorГринченко, Наталія Геннадіївна-
dc.date.accessioned2023-01-09T13:08:28Z-
dc.date.available2023-01-09T13:08:28Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationОнищенко В. М., Гринченко Н. Г. Пакування харчових продуктів галузі: консп. лекцій (скороч.) для студ. ден. та заоч. форм навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спец."Технології зберігання, консервування та переробки м'яса"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 30 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19939-
dc.description.abstractЗапропонований конспект лекцій з дисципліни "Пакування харчових продуктів галузі" призначений для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" спеціальності "Технології зберігання, консервування та переробки м'яса". Метою викладання дисципліни "Пакування харчових продуктів галузі" є набуття студентами теоретичних знань з основ технології пакування харчових продуктів галузі, зокрема м'яса та м'ясних продуктів, практичних навичок щодо аналізу, розробки та запровадження ефективних та безпечних засобів та способів пакування продукції галузі, оцінки їх захисних властивостей, безпечності та визначення їх впливу на споживні властивості готових виробів. В конспекті лекцій узагальнено відомості щодо функцій та класифікації тари і пакування, наведено аналіз відомих способів пакування харчових продуктів, визначено вимоги до пакувальних засобів та пакування, а також специфіку пакування м'яса і м'ясних продуктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectбезпека упаковкиuk_UA
dc.subjectкласифікаціяuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectпроцес упаковкиuk_UA
dc.subjectпакувальне виробництвоuk_UA
dc.titleПакування харчових продуктів галузіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pakuvannya_kharchovykh_produktiv_KL_2016.pdf797.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.