Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19933
Название: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Авторы: Постнова, Ольга Миколаївна
Ключевые слова: стандартизація;сертифікація;метрологія;управління якістю
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Постнова О. М. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: опорн. консп. лекц. для студ. рівня бакалавр за напр. 6.051701"Харчові технології та інженерія", піднапр. "Харчова інженерія", спец. "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харк держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 54 с.
Краткий осмотр (реферат): Курс "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" надає майбутнім фахівцям фундаментальних знань і практичних навичок з питань державної системи стандартизації, сертифікації і метрології, основних напрямків її розвитку, організації контролю якості і впливу стандартизації на якість продукції.Загальними задачами дисципліни "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" призначено: знайомство зі структурою і функціями органів з стандартизації і сертифікації продукції, вивчення правил і порядку складання, оформлення і затвердження нормативної документації тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19933
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
standartyzatsiya_metrolohiya_sertyfikatsiya_KHTI_OKL_2013.pdf523.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.