Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19933
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнова, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T12:19:50Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T12:19:50Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Постнова О. М. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: опорн. консп. лекц. для студ. рівня бакалавр за напр. 6.051701"Харчові технології та інженерія", піднапр. "Харчова інженерія", спец. "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харк держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 54 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19933 | - |
dc.description.abstract | Курс "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" надає майбутнім фахівцям фундаментальних знань і практичних навичок з питань державної системи стандартизації, сертифікації і метрології, основних напрямків її розвитку, організації контролю якості і впливу стандартизації на якість продукції.Загальними задачами дисципліни "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" призначено: знайомство зі структурою і функціями органів з стандартизації і сертифікації продукції, вивчення правил і порядку складання, оформлення і затвердження нормативної документації тощо. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | стандартизація | uk_UA |
dc.subject | сертифікація | uk_UA |
dc.subject | метрологія | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.title | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
standartyzatsiya_metrolohiya_sertyfikatsiya_KHTI_OKL_2013.pdf | 523.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.