Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19933
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнова, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2023-01-09T12:19:50Z-
dc.date.available2023-01-09T12:19:50Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПостнова О. М. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: опорн. консп. лекц. для студ. рівня бакалавр за напр. 6.051701"Харчові технології та інженерія", піднапр. "Харчова інженерія", спец. "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харк держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19933-
dc.description.abstractКурс "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" надає майбутнім фахівцям фундаментальних знань і практичних навичок з питань державної системи стандартизації, сертифікації і метрології, основних напрямків її розвитку, організації контролю якості і впливу стандартизації на якість продукції.Загальними задачами дисципліни "Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю" призначено: знайомство зі структурою і функціями органів з стандартизації і сертифікації продукції, вивчення правил і порядку складання, оформлення і затвердження нормативної документації тощо.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectметрологіяuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.titleСтандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
standartyzatsiya_metrolohiya_sertyfikatsiya_KHTI_OKL_2013.pdf523.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.