Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927
Назва: | Вступ до фаху |
Автори: | Янчева, Марина Олександрівна Скуріхіна, Людмила Андріївна Гринченко, Наталія Геннадіївна |
Ключові слова: | харчова технологія;технологія зберігання;консервування;переробка м’яса;харчова інженерія |
Дата публікації: | 2006 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Янчева М. О., Скуріхіна Л. А., Гринченко Н. Г. Вступ до фаху: методичні вказівки до практичних занять для студентів напряму підготовки 0917 “Харчова технологія та інженерія” освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки бакалавр професійного спрямування “Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2006. 24 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення дисципліни “Вступ до фаху” є ознайомлення студентів з майбутнєю спеціальністю та з організацією навчально-виховного процесу у вищих навчальних закладах України. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19927 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vstup_do_fakhu_MV_2006.pdf | 182.22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.