Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19655
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоколовська, О. О.-
dc.contributor.authorЗахаренко, В. О.-
dc.contributor.authorСорокіна, С. В.-
dc.date.accessioned2022-12-29T15:45:02Z-
dc.date.available2022-12-29T15:45:02Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСоколовська О. О., Захаренко В. О., Сорокіна С. В. Шляхи вдосконалення якості борошняних кондитерських виробів у сфері гостинності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 230-231.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19655-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleШляхи вдосконалення якості борошняних кондитерських виробів у сфері гостинностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-230-231.pdf141.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.