Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19650
Назва: | Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатора для паперу |
Автори: | Колесник, В. В. Полупан, В. В. Пенкіна, Н. М. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Колесник В. В., Полупан В. В., Пенкіна Н. М. Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатора для паперу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 224-225. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19650 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-224-225.pdf | 141.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.